Nasveti

O avtorju

Natalia Ugren
Natalia Ugren je strokovnjakinja in trenerka za prodajno-komunikacijske veščine in motivacijo, specializirana za trening veščin prodajnega razgovora s stranko tako za B2B kot B2C področje, tako iz vidika nevsiljive dodatne prodaje kot zaključevanja prodaje.
Stran 1 od 4

V letu 2018 smo ponovno podelili priznanja Zvezda skrivnostnega nakupa (letos jih je 804) in tako več kot 800-im ljudem v Sloveniji dvignili samozavest, motivacijo za nadaljnje delo.

Projekt »Zvezda skrivnostnega nakupa«, izvajamo že tretje leto zapored. Projekt smo pričeli izvajati zaradi dodatne spodbude in motivacije prodajnih timov naših naročnikov.

Več

Zvezda skrivnostnega nakupa

20. decembra, 2018

Prazniki in zaključek leta so pred vrati in sploh za maloprodajo prihaja najbolj stresen del leta, zato bi vas z današnjim nasvetom želela spodbuditi k zahvali, pohvalam in priznanju zaposlenim za njihov trud.

Že tretje leto izvajamo projekt »Zvezda skrivnostnega nakupa« . Več o projektu v nadaljevanju. Najprej bi želela pojasniti zakaj smo ga sploh pripravili in zakaj ga redno izvajamo pri nekaterih naših naročnikih.

Več

Dobra nakupna izkušnja / »customer experience« še nikoli ni bila tako pomembna, kot je danes. Pri tem je manj pomembno, s čim se ukvarja vaše podjetje in kdo je vaša končna stranka, kot to, da je osredotočenost na nakupno izkušnjo stranke v središču dejavnosti in fokusa marketinških in prodajnih oddelkov.

Informacije se danes širijo vse hitreje. Stranke vse spodrsljaje v stikih s podjetjem in zaposlenimi, naj bodo še tako majhni, opazijo in žal tudi nemalokrat hitro širijo dalje.

Več

Pomemben vidik dobre nakupne izkušnje / »customer experience« je tudi reševanje pritožb kupcev. Kdaj ste to nazadnje preverili in osvežili postopke za reševanje pritožb? Imate scenarije in navodila za vaš prodajni tim kako ravnati v primeru določenih kriznih situacij s kupci?

Več

Ne glede na to v kateri branži ste in kakšne izdelke oz. storitve nudite svojim strankam, je pomembno, da med vaše glavne cilje sodi zagotavljanje pozitivne nakupne izkušnje vaših strank. Kar je mogoče samo, če ste sprejeli učinkovito strategijo in izvajate prave ukrepe. Ne glede na vse aktivnosti, ki jih vlagate v promocijo vaše blagovne znamke oz. podjetja, na kupca največji vtis, pozitivni in negativni, naredi neposredni stik z osebjem in celotna nakupna izkušnja.

Več

Stran 1 od 4

Želite več informacij o tem kako vam lahko raziskava mystery shopping pomaga izboljšati prodajne rezultate in motivacijo vaših prodajalcev?

Kontaktirajte nas za sestanek