Nasveti

O avtorju

Natalia Ugren
Natalia Ugren je strokovnjakinja in trenerka za prodajno-komunikacijske veščine in motivacijo, specializirana za trening veščin prodajnega razgovora s stranko tako za B2B kot B2C področje, tako iz vidika nevsiljive dodatne prodaje kot zaključevanja prodaje.
Stran 1 od 3

Pomemben vidik dobre nakupne izkušnje / »customer experience« je tudi reševanje pritožb kupcev. Kdaj ste to nazadnje preverili in osvežili postopke za reševanje pritožb? Imate scenarije in navodila za vaš prodajni tim kako ravnati v primeru določenih kriznih situacij s kupci?

Več

Ne glede na to v kateri branži ste in kakšne izdelke oz. storitve nudite svojim strankam, je pomembno, da med vaše glavne cilje sodi zagotavljanje pozitivne nakupne izkušnje vaših strank. Kar je mogoče samo, če ste sprejeli učinkovito strategijo in izvajate prave ukrepe. Ne glede na vse aktivnosti, ki jih vlagate v promocijo vaše blagovne znamke oz. podjetja, na kupca največji vtis, pozitivni in negativni, naredi neposredni stik z osebjem in celotna nakupna izkušnja.

Več

Danes z vami najprej delim nakupno izkušnjo moje prijateljice iz pred par dni, ki je odličen primer žal neprimerne komunikacije osebja v stiku s stranko in tako posledično ne ravno najboljše nakupne izkušnje (»customer experience«), kot tudi tipičnega vedenja strank v takšnih situacijah. Odločale so malenkosti na katere imamo vpliv in se urejajo z internimi standardi in postopki za komunikacijo.

Več

Tokrat gremo nazaj k osnovam – k stiku prodajalcev s kupci. Ljudje smo bitja navad. Kjer se kot kupec počutimo dobrodošli, tja se radi vračamo.

Kam greste radi na kavo? Kaj ponavadi delite v svojem socialnem krogu glede nakupovanja? Kolikorkrat boste vsaj z eno osebo v svojem socialnem krogu delili, kje vam je bilo in ni všeč? Kje radi nakupujete?

Več

Razkriti mystery shopping

25. april, 2018

Danes z vami delim kako s prodajnim coachingom »Razkriti mystery shopping izboljšate dodatno prodajo, motivacijo zaposlenih za odličen servis kupcev ter interno klimo v prodajnem timu.

Več

Stran 1 od 3

Želite več informacij o tem kako vam lahko raziskava mystery shopping pomaga izboljšati prodajne rezultate in motivacijo vaših prodajalcev?

Kontaktirajte nas za sestanek