Dogodki in projekti

Stran 1 od 3
BQB-CX-Slovenia

Ker želimo proslaviti z vami novo pridobitev za izboljšanje kakovosti v Sloveniji, to je program Full Caring Service Culture, ki zajema izboljšanje uporabniške izkušnje, tako med vašimi strankami, kot zaposlenimi, smo vam pripravili posebno ponudbo, ki bo trajala do petka 18.10.2019.

Več

mspa-workshop-praga-2018

Konec novembra 2018 smo se tudi mi kot agencija udeležili posebnega izobraževanja v Pragi, ki ga je organiziralo združenje MSPA (Mystery Shopping Professionals Association), na katerem smo kot edina agencija v Sloveniji prevzeli tudi naše priznanje Elite Member status za leto 2018.

Več

Raziskava Guest 2018

V obdobju od 15. maja do 15. junija 2018 je hrvaška agencija za skrivnostni nakup Heraklea v sodelovanju z lokalnimi Mystery Shopping agencijami (v Sloveniji z agencijo Skrivnostni nakup d.o.o.) izvedla že deseto regijsko raziskavo Mystery Shopping, ki je tudi tokrat merila osnovne elemente kakovosti storitev, s ciljem poiskati najboljše izvajalce teh storitev v celotni regiji.

Več

7-konference-ms-dan-thumbnail

Predstavniki večjih slovenskih podjetij so se 21. marca 2018 v Radisson Blue hotelu v Ljubljani udeležili Mystery Shopping dneva, ki ga je že sedmo leto zapored pripravila agencija Skrivnostni nakup, d. o. o. Medtem, ko so ocene kakovosti storitev in odnosov s kupci na prodajnih mestih v tujini zelo dobro pozicionirane, jih v Sloveniji primanjkuje zlasti v gostinstvu, turizmu in zdravstvu.

Več

Usposabljanje skrivnostnih kupcev - skrivnosrni nakup september 2017

Konec septembra smo v svoje vrste zopet povabili nove zunanje sodelavce, ki jih izbiramo dvakrat na leto, enkrat v začetku leta in nato v jeseni, ko izvedeno še drugi del letnega rekrutiranja novih skrivnostnih kupcev.
Več

MSPA Europe Beograd-2017

Kakor vsako leto spomladi je tudi letos naša krovno združenje agencij za skrivnostni nakup MSPA organizirala konferenco, ki ponavadi poteka v enem od evropskih večjih mest. Letos je ta čas pripadala bivši prestolnici Jugoslavije, to je Beogradu, kamor je na odšla tudi naša ekipa. Seveda smo si poleg izpopolnjevanja v naši stroki, dopolnili tudi zemljepisno znanje in znanje iz kulinarike. 🙂

Več

raziskava-guest-2017

V obdobju od 24. februarja do 4. aprila 2017 je hrvaška agencija za skrivnostni nakup Heraklea v sodelovanju z lokalnimi Mystery Shopping agencijami (v Sloveniji z agencijo Skrivnostni nakup d.o.o.) izvedla že deveto regijsko raziskavo Mystery Shopping, ki je tudi tokrat merila osnovne elemente kakovosti storitev, s ciljem poiskati najboljše izvajalce teh storitev v celotni regiji.

Več

Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine je organizirala motivacijsko predavanje na temo “Ali zares veste, kako vas doživlja vaš kupec?“, ki ga je vodila Natalia Ugren, direktorica podjetja Skrivnostni nakup d.o.o.

Več

konferenca skrivnostnih kupcev

Zadnjo soboto v januarju je bil v Ljubljani zopet prav poseben dogodek. Naše podjetje je namreč tudi v tem letu organiziralo, letošnjo 4. konferenco za svoje zunanje sodelavce-skrivnostne kupce. Kupci so se jo udeležili v zelo lepem številu, kar je tudi eden od pokazateljev zares odličnega medsebojnega sodelovanja.

Več

dunaj-izobrazevanje-2016

V začetku oktobra se je naše podjetje udeležilo izobraževanje, ki ga vsako leto v kakšnem od večjih evropskih mest organizira MSPA Europe, naša krovna zveza, katere člani smo že 10 let in od katere se vedno kaj novega naučimo. Izobraževanja smo se udeležili kot edina agencija za skrivnostne nakupe iz Slovenije.

Več

Stran 1 od 3