Customer Experience (CX) & Employee Experience (EX)

V vsakem podjetju bi morala obstajati kultura negovanja stikov z zaposlenimi in s strankami, kar pomeni, da je skrb za odlično izkušnjo strank (Customer Experience) in odlično vzdušje zaposlenih (Employee Experience) na prvem mestu vsakega podjetja.

Licenčni programi CX in EX: Caring Service Culture ™

BQB Customer Experience Slovenia
Programi »Caring Service kulture« temeljijo na metodah in načelih »Thriving by Caring«.

S pomočjo programov “Caring Service Culture” hitro in strokovno usposobite vaš tim osebja v stiku s strankami za skrben, prijazen in »nam je mar« odnos s strankami, ki ga stranke najbolj cenijo in pričakujemo – sedaj na voljo eksluzivno tudi v Sloveniji.

Pri metodi BQB CX Method™ gre za metodologijo, ki združuje mehke veščine, kot so NLP, kultura podjetja, čustvena inteligenca in čuječnost. Tako lahko na dolgi rok z napredkom merimo vrednost programa, ki vam pomaga zaposlene in stranke postaviti v središče vsega.

Povezovanje s strankami na čustveni ravni in skrbna storitvena kultura

Nasmeh in dobrodošlica danes preprosto nista več dovolj, da bi ju danes v konkurenčni maloprodajni industriji šteli za “dobro storitev za stranke”. Program vam nudi metode in tehnike kako se povezati s svojimi strankami prek čustvenih sprožilcev, kako povečati zadovoljstvo strank, kako ohraniti stik, kako doseči, da se vrnejo k vam, da vas priporočajo, promovirajo med njihovimi prijatelji in družino ter nenazadnje kako povečati zvestobo vaši blagovni znamki.

Cenjeni zaposleni si prizadevajo za zvestobo strank

Skrb za zavzetost, navdušenje in dobro počutje sodelavcev v stikih s strankami omogoča ne samo dober servis strankam, ampak to navdušenje in zavzetost zaposleni prenesejo tudi na stranke, kar poveča zvestobo vaših strank. Po anketi Gallupa je neverjetnih 63% zaposlenih izjavilo, da niso zavzeti na delovnem mestu, v primerjavi s samo 13% zaposlenih, ki so. 24% zaposlenih pa jih je “aktivno nezavzetih”, kar pomeni, da so v službi nesrečni in neproduktivni ter lahko širijo negativno držo, mnenje, govorice in negativen odnos tako na sodelavce kot na stranke. Za vaše podjetje žal to pomeni, da lahko stranka s slabo nakupno izkušnjo pri naslednjem nakupu raje zavije drugam, k vaši konkurenci.

Srečni zaposleni = zadovoljni kupci = dobri prodajni rezultati

Skrivnost uspeha je v tem, da postavite zaposlene na prvo mesto. Program vam poda metode in tehnike kako vaše zaposlene opogumiti za boljše odnose z ljudmi ter kako jim pokazati, da vam je mar. Tako boste tudi povečali njihovo zvestobo in uspešnost.

Caring Service Culture je licenčni program, na voljo ekskluzivno v Sloveniji, mednarodno priznane strokovnjakinje za CX in EX Claire Boscq-Scott iz Anglije, ki zaseda 5. mesto na lestvici 30 najboljših svetovnih gurujev za delo s strankami. Podjetjem pomaga, da sprejmejo odločilne spremembe na področju ocenjevanja, razvijanja, izvajanja in merjenja strategij EX (Employee Experience) in CX (Customer Experience). Program Caring Service Culture je bil proglašen za 7. World’s Top 10 Customer Service Training for 2020.

Za izvedbo usposabljanja nam pišite nas na [email protected] ali nas pokličite na 041 537-118 za več informacij.