Certifikat za odličnost uporabniške izkušnje 2022

UPORABNIKI STORITVE MYSTERY SHOPPING!

Tudi v teh turbulentnih časih se podjetja trudijo nuditi svojim strankam odlično nakupno ali uporabniško izkušnjo in zato uporabljajo storitev Mystery Shopping na profesionalni način. Čestitke vsem, ki že delujete v tej smeri.

Sedaj imate možnost pridobiti naziv CERTIFIKAT ZA ODLIČNOST UPORABNIŠKE IZKUŠNJE 2022 (EXCELLENT CUSTOMER EXPERIENCE CERTIFICATE).

Z uporabo certifikata si povečujete zaupanje vaših poslovnih partnerjev in strank ter s tem odličnost podjetja.

Excellent Customer Experience Certificate
Certifikat je priznanje za podjetja, ki želite združiti odlično uporabniško izkušnjo strank (CX) z dobro delovno izkušnjo zaposlenih (EX) v eno. Manj stresno in podporno okolje zaposlenim se odrazi v vrhunski nakupni izkušnji stranke, saj le-to postrežejo in ji svetujejo nasmejani ter zadovoljni zaposleni.

Certifikat je priznanje vašim prizadevanjem na tej poti in uvajanju vseh izboljšav ter protokolov, ki ste jih že uvedli za kupcem in zaposlenim prijazno okolje in nakupno izkušnjo. Certifikat je odraz vaših prizadevanj za vlaganja v uspešen razvoj zaposlenih kot podjetja in vaše blagovne znamke. Odraža namreč zadovoljstvo in pripadnost zaposlenih, zavzetost, strokovnost, produktivnost ter motivacijo za visoko kakovost storitev za kupce.

Certifikat podeljujemo prva in največja specializirana Mystery Shopping agencija v Sloveniji Skrivnostni nakup d.o.o., ki smo hkrati tudi edina dobitnica prestižnega naslova ELITE MSPA, že 6. leto zaporedoma, za Slovenijo.

Izpolnjeni kriteriji za pridobitev certifikata:

  • uporaba storitve Mystery Shopping z namenom zagotavljanja odlične uporabniške izkušnje vaših strank,
  • uporaba storitve Mystery Shopping vsaj 3x letno na posamezno prodajno mesto ali klicni/kontaktni center,
  • dosežen skupni rezultat v tekočem letu najmanj 80,00 % ali več,
  • rezultate storitve Mystery Shoppinga uporabljate z namenom izboljšanja storitve do strank tako, da rezultate predstavite zaposlenim/poslovnim partnerjem na profesionalni način,
  • rezultate storitve Mystery Shopping uporabite za dodatno izobraževanje in podporo. Tako prakso narekujejo tudi smernice MSPA (Mednarodno združenje Mystery Shopping agencij).

S pridobljenim certifikatom dobite:

  • pravico uporabe logotipa certifikata na vaši spletni strani, e-mail podpisih, dopisih in drugih marketinških materialih,
  • stenski certifikat A4, ki ga obesite na vidno mesto v vaših poslovnih prostorih,
  • objavo na referenčni strani na tej spletni strani da ste dobitniki certifikata,
  • logotip certifikata v vektorski obliki.

Za dodatne informacije nam pišite nas na info@skrivnostninakup.si ali nas pokličite na 041 537-118.

Izjave prejemnikov certifikata 2021

Telemach logo

»Pri Telemachu že dlje časa strateško pristopamo k uporabniški izkušnji, saj se zavedamo, da je to v poplavi storitev in izdelkov, ki so uporabnikom dandanes na voljo, lahko odločevalni element. Odzive uporabnikov nenehno spremljamo in se razvijamo skupaj z njihovimi pričakovanji in željami, saj za nas naročniki niso zgolj naši uporabniki, namreč tudi naši partnerji. Ponosni smo, da smo prejeli certifikat za odlično uporabniško izkušnjo, saj nam daje dodaten zagon in potrditev, da na tem področju delamo v pravi smeri.«

Telemach - Uroš Šuštar

Uroš Šuštar,
vodja oddelka za uporabniško izkušnjo, Telemach d.o.o.

Logo - M Tehnika

»Odličnost uporabniške izkušnje strank, je naš strateški cilj, saj je nenehno zagotavljanje čim boljše pred-nakupne, nakupne in po-nakupne storitve ter profesionalnega odnosa do vseh kupcev, ključno pri večanju zaupanja obstoječih ter pridobivanju novih kupcev. Zelo sem ponosen na svoje sodelavke in sodelavce, da smo sposobni ustvarjati odličnost uporabniške izkušnje.«

M Tehnika - Slavko Očko

Slavko Očko,
izvršni direktor Mercator d.d., Izvršno področje M TEHNIKA