Nasveti

avgust 30, 2019

Vodnik po skrivnostnih nakupih za zaposlene – priznan strokovni priročnik ugledne ustanoviteljice MSPA Europe

Upam, da je za vami prijeten oddih na morju in »polne baterije« energije za nove poslovne izzive. Mi smo si nabrali nove moči za ponovne izvedbe storitve skrivnostni nakup /mystery shopping in predloge izboljšav v stikih s strankami za vas oz. vaše podjetje :).

knjiga-vodnik-po-skrivnostnih-nakupih-za-zaposlene

Ker je bilo v tem času po našem seminarju v juniju tudi nekaj vprašanj glede predstavljene prve strokovne knjige o storitvi skrivnostni nakup /mystery shopping Vodnik po skrivnostnih nakupih za zaposlene – Orodje za razvoj celotnega podjetja, vam ga tokrat podrobneje predstavljamo.

Priročnik je plod dela in izkušenj dveh avtoric Veronica Boxberg Karlsson in Lina Thomasdotter Schölin.

Veronica Boxberg Karlsson

Veronica Boxberg Karlsson, ki je ustanoviteljica Evropskega združenja agencij za skrivnostni nakup (MSPA Europe) in lastnica švedskega podjetja za skrivnostni nakup Better Bussiness World Wide.

Lina Thomasdotter Scholin

Lina Thomasdotter Schölin je direktorica agencije Better Bussiness World Wide, z bogatimi izkušnjami v mednarodnih in globalnih projektih na področju skrivnostnih nakupov.

Priročnik je »obvezno orodje« za vse vodje maloprodaje in odgovorne osebe na področju stikov v strankami. Na 80 straneh se boste tako rekoč od A do Ž seznanili o storitvi skrivnostni nakup /mystery shopping. Predvsem je ta priročnik odlično orodje za odkrivanje priložnosti za izboljšave v stikih s strankami, katerih posledica je tudi boljša prodaja.

Razdeljena je na 34 kratkih poglavij, ki so zasnovana kot odgovori na vsa vprašanja bralcev, ki se zanimajo, oziroma začenjajo s skrivnostnimi nakupi: kaj je to “Mystery Shopping”, zakaj podjetja uporabljajo to storitev, kakšna je razlika med to storitvijo in tržnimi raziskavami, zakaj je storitev pomembna, kdo so skrivnostni kupci, kaj je potrebno storiti pred izvedbo te storitve, kaj po njej, kako se uporabljajo rezultati skrivnostnih nakupov. Skratka vse kar morate vedeti o storitvi skrivnostni nakup /mystery shopping na enem mestu.

Priročnik vam je na voljo samo za 16,00 EUR + 9,5% DDV. Za več informacij in naročilo kliknite TUKAJ.

Strokovni priročnik vam bo prav zagotovo razbil vsakršni dvom, ki ga imate v zvezi s skrivnostnimi nakupi! Priporočam v branje.

Kako vam lahko pomagamo?