Dogodki in projekti

september 25, 2017

Usposobljena nova generacija profesionalnih skrivnostnih kupcev

Konec septembra smo v svoje vrste zopet povabili nove zunanje sodelavce, ki jih izbiramo dvakrat na leto, enkrat v začetku leta in nato v jeseni, ko izvedeno še drugi del letnega rekrutiranja novih skrivnostnih kupcev.

Usposabljanje je v jesenskem delu potekalo 23. septembra v prijetnem ambientu hotela Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, kjer so nam je na nekaj urnem izobraževanju pridružila naslednja generacija 45 profesionalnih skrivnostnih kupcev, ki pa niso lahko prišli do tega naslova.

Vsi naši zunanji sodelavci morajo namreč opraviti začetno testiranje, kjer so strogi kriteriji ocenjevanja kvalitete opravljene naloge in so šele nato izbrani v naše vrste. Po podpisu pogodbe pa se nam pridružijo na brezplačnem izobraževanju, kjer se med drugim seznanijo s profesionalnim delom skrivnostnega kupca, kako poteka delo na terenu, na kaj morajo biti pozorni pri pisanju poročil ter se seznanijo s kodeksom obnašanja profesionalnega skrivnostnega kupca, ki ga priporoča tudi Svetovna organizacija agencij za mystery shopping (MSPA).

Izobraževanje je tudi tokrat potekalo v prijetnem in motivacijskem vzdušju.