Dogodki in projekti

junij 8, 2017

Konferenca MSPA Europe, Beograd, 23. do 25. maj 2017

Kakor vsako leto spomladi je tudi letos naša krovno združenje agencij za skrivnostni nakup MSPA organizirala konferenco, ki ponavadi poteka v enem od evropskih večjih mest. Letos je ta čas pripadala bivši prestolnici Jugoslavije, to je Beogradu, kamor je na odšla tudi naša ekipa. Seveda smo si poleg izpopolnjevanja v naši stroki, dopolnili tudi zemljepisno znanje in znanje iz kulinarike. 🙂

Konferenca je trajala 3 dni in je bila sestavljena iz različnih sklopov predavanj različnih strokovnjakov. Dogodek je bil kot vedno prav tako priložnost za spoznavanje novih ljudi, sestanke in izmenjavo izkušenj ter mnenj. Udeležilo se ga je več kot 240 članov MSPA iz več kot 49 držav iz celega sveta.

Beograd

Izbor predavanj je bil skrbno premišljen in je vključeval tako strokovnjake iz področja skrivnostnih nakupov kot tudi iz ostalih področji raziskav. Predavatelji so nam predstavili tudi nove vidike nove trajnostne ekonomije, ki je v porastu in ki jo tudi lahko implementiramo na naše področje delovanja ter nas opozorili na spremembe na področju varovanja podatkov, ki bo kmalu stopilo v veljavo na področju celotne EU. Niso manjkali niti primeri dobrih praks, ko so se nam predstavile zadovoljne stranke uporabe skrivnostnih nakupov, predstavitve različnih sistemov za obdelavo podatkov in programov za obdelavo poročil iz skrivnostnih nakupov.

Konferenco smo zaključili v prijetnem vzdušju in druženju ter domov odšli z novim znanjem in poznanstvi, z obljubo, da bomo nadaljevali dobro delo na našem področju še naprej in nadaljevali tudi z izobraževanjem ter dobrimi praksami.

Elite Member 2017

Dogodek pa ni minil brez slavnostne podelitve priznanj najboljšim Mystery Shopping agencijam v združenju MSPA Europe. Podelitev je letos potekala že drugo leto zapored in tudi tokrat ni minila brez nas! Zopet smo zadostili strogim kriterijem odličnosti in se kot edini iz Slovenije uvrstili v klub Elite. Več si lahko preberete na MSPA spletni strani.