Dogodki in projekti

september 19, 2022

9. konferenca za skrivnostne kupce

V soboto, 10. septembra 2022, smo zopet »v živo« organizirali 9. konferenco za skrivnostne kupce, naše stalne sodelavce, ki so prišli iz cele Slovenije.

Namen nadaljevanja organiziranja tega dogodka je predvsem ta, da se z skrivnostnimi kupci zopet vidimo osebno ter si izmenjamo izkušnje, ki pomembno vplivajo na kakovost dela tako skrivnostnih kupcev na terenu, kot vodij projektov v pisarni. Vse v želji, da našim naročnikom zagotovimo objektivno poročanje stanja, kaj se dogaja v njihovih poslovalnicah in klicnih centrih.

V uvodnem delu smo predstavili trende po svetu, kaj vse se je spremenilo v času korone, na področju Mystery Shoppinga in kako trenutno vpliva tudi na našo dejavnost tako vojna v Ukrajini kot energetska kriza.

Nato smo nadaljevali s predavanem na temo »Kako si pravilno postavljati cilje?«. S to temo smo želeli spodbudili naše sodelavce, da so si postavili svoje osebne cilje in so na tak način morda dobili še dodatno osebno motivacijo. Ker, zakaj bi čakali do novega leta, da si jih zopet postavimo vsi skupaj, ko lahko to že naredimo štiri mesece prej 😊.

V drugem delu dogodka smo predstavili postopke profesionalnega opravljanja dela naših TOP skrivnostnih kupcev, s konkretnimi napotki, kako se učinkovito pripraviti PRED začetkom ocenjevanja, kako si zapomniti in si pomagati pri pomnjenju informacij MED ocenjevanjem ter kateri so koraki za čim hitrejši zaključek poročila PO izvedenem ocenjevanju. Predstavljeni so bili konkretni primeri na splošno in tudi primeri bolj specifičnih projektov. Prav tako so se tudi ostali skrivnostni kupci lahko vključili v debato, saj ima marsikdo tudi svoje dobre izkušnje in prakso v tem.

Na koncu dogodka je sledilo še tradicionalno žrebanje nagrad udeležencev konference ter najboljši del – pogostitev in medsebojno druženje.

Predavanje, diskusijo in celotni dogodek so vodile naše vodje projektov in direktorica.

Izjave nekaterih naših skrivnostnih kupcev po izvedeni konferenci

Bilo je super se tudi osebno srečati in ponovno videti.
B.Š. iz Maribora

Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje, dinamično vodenje dogodka ter zabavne zgodbe s terena.
M.H., Ljubljana

Se že veselim novih projektov in nadaljnjega sodelovanja 😊.
Š.D., Štajerska