Dogodki in projekti

november 14, 2022

MSPA – MasterClass, Nica, Francija, 2022

Po dveh letih »negotovih« razmer in socialnega distanciranja, smo se 02. in 03.11.2022 udeležili vsakoletnega MasterClass dogodka, ki ga organizira krovna organizacija  MSPA (mednarodno združenje za Mystery Shopping agencij) in je potekala v Nici, v Franciji.

Hkrati pa smo tudi ponosni, da smo se kot edina agencija iz Slovenije udeležili tega pomembnega izobraževalnega dogodka. Za naše naročnike to pomeni, da jim lahko prenašamo dobljeno znanje, ki smo ga pridobili od največjih svetovnih profesionalcev na tem področju.

Tokrat je bil poudarek na temi »Kako prilagoditi svoje podjetje trenutnim gospodarskim izzivom«.

Pogovor je tekel v smeri predlogov in odzivov glede na spreminjajoče se gospodarske cikle; kako se na različnih stopnjah gospodarskih ciklov storitev skrivnostni nakup / Mystery Shopping uporablja različno ter kako biti dovolj agilen in ustrezno reagirati.

Poglobili smo se v teme osredotočenosti in predanosti ter razpravljali o temah kot so; Kako pospešiti poslovno rast v najbolj primerni in uspešni smeri, Kako lahko storitev skrivnostni nakup / Mystery Shopping podjetja uporabljajo za zmanjševanje fluktucaije zaposlenih ter za nagrajevanje in motiviranje zaposlenih,…itd.

Raziskali smo, kako prilagoditi podjetje za premagovanje izzivov, ki se pojavljajo danes, kaj pomeni učinkovitejše in učinkovitejše zaposlovanje, informiranje, spremljanje in nadzor kakovosti.

Ob zaključku smo pregledali še trenutne izzive, načrtovali svoje strategije, da se bomo lažje soočili z izzivi in ukrepali učinkovito in uspešno v prihodnjih mesecih in letih.

P.S. Hvala krovni organizaciji MSPA za organiziranje visoko strokovnih izobraževanj za nas, agencij, da smo lahko še boljši v podpori našim naročnikom.

MSPA  Masterclass - Nice Francija 2022
MSPA  Masterclass - Nice Francija 2022