Dogodki in projekti

oktober 10, 2016

Delavnice v sklopu MSPA Workshop Week, Dunaj 2016

V začetku oktobra se je naše podjetje udeležilo izobraževanje, ki ga vsako leto v kakšnem od večjih evropskih mest organizira MSPA Europe, naša krovna zveza, katere člani smo že 10 let in od katere se vedno kaj novega naučimo. Izobraževanja smo se udeležili kot edina agencija za skrivnostne nakupe iz Slovenije.

Tudi tokrat je bilo tako. Dunaj nam sicer ni postregel z lepim vremenom, pa tudi tortic ni bilo, bila pa je odlična družba stanovskih kolegov in kar nekaj na novo slišanih tem, ki so nam jih predstavili predavatelji, strokovnjaki na področju skrivnostnih nakupov.

Na novo pridobljeno znanje bomo uporabili pri svojem delu, tako na področju dela z našimi zunanjimi sodelavci- skrivnostnimi kupci, kot tudi pri komunikaciji s strankami, katerim lahko tako vedno znova ponudimo kakšne nove vsebine in storitve.

Nas je pa na Dunaju čakalo tudi presenečenje. In sicer smo dobili priznanje za doseganje prav posebnega statusa znotraj zveze MSPA. Zaradi aktivnosti pri svojem delu, širjenju dobrega imena in pozitivnega namena skrivnostnih nakupov kot izključno sredstvo za izboljšavo, smo postali del Elitnega kluba MSPA za leto 2016. Še en dokaz, da delamo dobro in širimo dober glas o naši storitvi, s tem pa pripomoremo k višji kakovosti storitev na področjih, kjer se izvajajo skrivnostni nakupi.

Skrivnostni nakup - MSPA Elite priznanje 2016