Dogodki in projekti

februar 1, 2020

7. Konferenca skrivnostnih kupcev v Sloveniji

V soboto, 01. februarja 2020, smo organizirali že 7. konferenco za skrivnostne kupce, naše stalne sodelavce iz celotne Slovenije.

Namen nadaljevanja organiziranja tega vsakoletnega dogodka je predvsem ta, da se s tistimi skrivnostnimi kupci, ki bivajo in delujejo v bolj oddaljenih krajih po Sloveniji, vsaj enkrat letno zopet osebno srečamo ter vsi skupaj izmenjamo izkušnje sodelovanja ter podajanja pomembnih informacij za še bolj kakovostno delo vseh sodelujočih, tako skrivnostnih kupcev, vodij projektov v pisarni, naročnikov in zaposlenih pri naročnikih.

K rednim temam smo tokrat dodali predavanje »Spoznavanje različnih tipov osebnosti – osebnostna analiza skrivnostnega kupca – po analizi DISK (Persolog)«, s katerim smo želeli skrivnostne kupce seznaniti, da sebe dojemamo drugače, kot nas vidijo drugi. Najpomembnejše pa je za vsakega posameznika, da se zna prilagoditi sogovorniku. Razen, ko gre za opravljanje dela skrivnostnega kupca, takrat se mora namreč skrivnostni kupec znati prilagoditi scenariju naočnika in tako vlogo tudi odigrati.

Gostili smo tudi stanovske kolege iz hrvaške Mystery Shopping agencije Heraklea d.o.o., ki so nam pripravili zanimivo predstavitev hotelskih projektov in skupaj z njimi smo razreševali dilemo, ali predstavlja projekt skrivnostnega obiska hotela delo ali užitek? Vsi smo se strinjali, da za skrivnostnega gosta definitivno predstavlja delo, medtem, ko je za njegove družinske člane tak projekt užitek 😊.

Na koncu dogodka je sledila podelitev priznanj najboljšim mesečnim skrivnostnim kupcem za leto 2019 ter predstavitev njihovih izkušenj pri tem delu. Nato pa še tradicionalno žrebanje nagrad udeležencev konference ter najboljši del – pogostitev in medsebojno druženje.