Dogodki in projekti

februar 2, 2019

6. Konferenca skrivnostnih kupcev v Sloveniji

Dne 02. februarja 2019 smo izpeljali uspešno že 6. konferenco za skrivnostne kupce, ki je potekala v M hotelu, v Ljubljani.

Tudi tokrat se nam je pridružilo več kot 60 skrivnostnih kupcev, naših stalnih sodelavcev iz cele Slovenije.

Kot že tradicionalno smo na začetku predstavili pretekle projekte, aktivnosti in skupne dosežke, v nadaljevanju pa smo predstavili prihajajoče projekte, še posebej od novih naročnikov in njihove posebnosti.

Nato smo imeli predavanje na temo »Razvoj osebnih potencialov in motivacije preko NLP (nevrolingvistično programiranje) tehnik«, s katerim smo želeli skrivnostnim kupcem predati dodatno znanje, ki jim bo pomagalo tako pri delu skrivnostnega nakupa kot v privatnem življenju.

Po odmoru je sledila razprava med skrivnostni kupci in vodji projektov glede samega dela na terenu, pisanja poročil ter drugih aktivnosti, ki pomembno vplivajo na kakovost izvedbe celotnega projekta.

Ob koncu dogodka je sledila podelitev priznanj najboljšim mesečnim skrivnostnim kupcem za leto 2018 ter predstavitev njihovih izkušenj pri opravljanju tega dela.

S strani skrivnostnih kupcev smo zopet slišali veliko simpatičnih prigod, ki se lahko zgodijo pri opravljanju skrivnostnih obiskov, klicev ali pošiljanja elektronskih sporočil 😊, pa tudi njihovo predstavitev pridobljenih izkušenj ter informacij koristnih za privatno življenje.

Na koncu je sledilo žrebanje nagrad udeležencev konference in pogostitev ter skupno druženje.