Dogodki in projekti

februar 10, 2017

4. Konferenca skrivnostnih kupcev v Sloveniji

Zadnjo soboto v januarju je bil v Ljubljani zopet prav poseben dogodek. Naše podjetje je namreč tudi v tem letu organiziralo, letošnjo 4. konferenco za svoje zunanje sodelavce-skrivnostne kupce. Kupci so se jo udeležili v zelo lepem številu, kar je tudi eden od pokazateljev zares odličnega medsebojnega sodelovanja.

Naš dan se je začel s pregledom različnih dogodkov v preteklem letu, tako projektov, kot ostalih dogodkov, saj je bilo leto 2016 za nas tudi medijsko zelo uspešno, udeležili smo se izobraževanja agencij za skrivnostni nakup, ki je letos potekalo na Dunaju. Pregledu preteklosti je nato sledil pregled zares obetavne prihodnosti, saj bomo v letošnjem letu začeli tudi z mnogimi novimi in zelo zanimivimi projekti, kar je še en dokaz, da si naše podjetje širi obzorja na področjih dela s strankami.

Pregledu projektov je sledilo predavanje na temo pisanja poročil iz skrivnostnih nakupov, kjer smo strnili tiste najpogostejše napake, ki se v poročilih skrivnostnih kupcev najpogosteje pojavljajo. Kupci pa niso izvedeli samo, čemu se pri pisanju izogniti, ampak kako napisati kvalitetno poročilo v krajšem času.

Čas je bil tudi osrednja tema našega naslednjega predavanja. Govorili smo namreč o organizaciji časa, ti nasveti pa bodo našim sodelavcem prišli prav ne samo pri skrivnostnih nakupih, ampak tudi v vsakdanjem življenju. Skrivnostni kupci so bili nad obema predavanjema navdušeni.

Nekaj besed smo rekli še o vplivu dela naših skrivnostnih kupcev na naročnikove zaposlene, kar je tudi tema, ki naše kupce zelo zanima. Kaj tudi ne bi, saj s svojim delom namreč pomembno vplivajo ne samo na organizacijo podjetja, temveč tudi na zaposlene katerega ocenjujejo.

Na koncu dogodka smo podelili še ena priznanja, to so priznanja najboljšim skrivnostnim kupcem v letu 2016, ki so z veseljem z nami delili še kakšno anekdoto iz svojih ocenjevanj. Nato pa smo dogodek prijetno zaključili z druženjem.

Izjave udeležencev 4. konference

Pozitivna energija! Koristne informacije, katere lahko uporabim pri delu skrivnostnega nakupa.
Vesna, Gorenjska

Sproščenost, na preprost in na primerih povedani primeri. Osebno mi je zelo všeč in po moje ste že najboljši.
Jasmina, Štajerska

Praktični primeri, sproščeno vzdušje, ki ste ga ustvarili s svojo interpretacijo. Me motivira za nadaljnjo sodelovanje z vami in novimi projekti.
Patricija, Štajerska

Zelo zanimivo, vsako leto ste boljši!
Tone, Notranjska

Vsa podana predavanja so bila super.
Alenka, Dolenjska