Dogodki in projekti

maj 20, 2019

15. obletnica podjetja Skrivnostni nakup d.o.o.

15. obletnico podjetja Skrivnostni nakup d.o.o. in s tem druženje s specialisti za dvig kakovosti storitev v Sloveniji smo organizirali dne, 15.05.2019 v prečudovitem naravnem okolju, polno cvetočih rož in dreves, to je v Arboretumu Volčji potok www.arboretum.si.

Po uvodnem pozdravu direktorice in ustanoviteljice podjetja, Natalie Ugren je sledilo njeno predavanje na temo Trendi v svetu na področju Mystery Shoppinga in Customer Experience (CX), nato pa še predstavitev rezultatov raziskave NHS »Sreča zaposlenih«, ki smo jo izvajali v Sloveniji ter podali primerjavo s trendi v tujini. Predstavili pa smo tudi projekt »Zvezda skrivnostnega nakupa« ter pozvali goste, da tudi sami postanejo Ambasadorji tega projekta (več na www.poisci-zvezde.si ).

Nato je sledil bolj sproščen del programa, to je bil vodeni ogled Arboretuma, s priznanim strokovnjakom g. Matjažem Mastnakom, avtorjem številnih oddaj in knjig, ki nam je skozi zanimiva zgodovinska dejstva predstavil delovanje Arboretuma ter predstavil lepote narave.

Ob koncu uradnega dela dogodka je sledil razrez torte, pogostitev in medsebojno druženje, kjer smo si izmenjali mnenja in izkušnje s področja dviga kakovosti storitve v Sloveniji.

Vseh gostom se še enkrat lepo zahvaljujemo, da so se nam povabilu odzvali in se dogodka udeležili v tako velikem številu.

flower