kako-postati-skrivnostni-kupec

Skrivnostni kupec lahko postanete tako, da izpolnite in nam posredujete elektronsko prijavnico, ki vam je na voljo na naši spletni strani.

Na podlagi prijave vam pošljemo navodila za testno ocenjevanje oz. testno nalogo, s katero ugotovimo, ali ste primerni za opravljanje tovrstnega dela.

Če ustrezate predpisanim kriterijem, sklenemo pogodbo.

Naslednji in zadnji korak je obvezno (brezplačno) usposabljanje za delo skrivnostnega kupca, po usposabljanju pa že lahko začnete z delom.

Usposabljanje je obvezno, ker vam predstavimo profesionalno delo skrivnostnega kupca, organizacijo dela in potek profesionalnega prodajnega postopka.
Na ta način zagotovimo, da kot naši skrivnostni kupci razumete prodajni postopek na terenu, ko ste v fazi ocenjevanja. S tem pa zagotavljamo visoko kvaliteto vašega dela in zmanjšamo morebitno prepoznavnost skrivnostnega kupca.

Izobraževanje vodi direktorica podjetja, Natalia Ugren, ki ima več kot 20 let delovnih izkušenj na različnih področjih prodaje in se intenzivno ukvarja z izobraževanjem prodajnega ter svetovalnega osebja v podjetjih.