Poišči zvezde

Poleg izvedbe storitve »Skrivnostni nakup / Mystery Shopping« imamo še eno poslanstvo.

Želimo vas namreč spodbuditi, da kot podjetje po opravljeni raziskavi »Skrivnostni nakup / Mystery Shopping«, finančno in/ali simbolično nagradite vaše »zvezde« med zaposlenimi ali poslovalnicami. S tem boste odličnim prodajalcem in svetovalcem dali potrditev za njihovo vrhunsko delo in trud, pri vseh drugih, ki še ne dosegajo najvišjih ocen, pa vzbudili željo po uspehu.

»ZVEZDA SKRIVNOSTNEGA NAKUPA«
Poznate svoje zvezde v vašem podjetju?

Zadovoljni kupci so vaše največje bogastvo. Do lepih nakupnih izkušenj, ki si jih želijo vedno znova, jim pomagajo vaši zaposleni. Poznate zvezde med njimi? Tiste, ki so najvišje – v srcih vaših kupcev?

Zato smo se odločili, da bomo pričeli s podeljevanjem priznanj »Zvezda skrivnostnega nakupa« vsem podjetjem, ki (finančno in/ali simbolično) nagrajujejo svoje zaposlene za njihovo dobro delo pri odnosu do strank.

Naziv in priznanje bo vašemu podjetju okrepilo ugled, saj vas bo tako vaša notranja kot zunanja javnost, ki vključuje zaposlene, stranke, partnerje, in medije, prepoznala kot prijaznega in družbeno odgovornega delodajalca.

Priznanje in zaščitni znak boste prejeli v obliki, da ju boste lahko uporabili tako na vaši spletni strani kot na drugih vaših materialih.

Zato vabimo vse, ki so v nagrajevali (finančno in/ali simbolično) svoje zaposlene za njihovo odličnost, da se nam javite za pridobitev naziva in priznanja »Zvezda skrivnostnega nakupa«.

Za več informacij o pridobitvi priznanja obiščite spletno stran www.poisci-zvezde.si ali nam pišite na info@skrivnostninakup.si