knjiga-o-skrivnostnem-nakupu-thumb

Žepna knjiga: The employee’s guide to Mystery Shopping; A tool for developing the whole company – v angleščini

Bi želeli vse informacije o storitvi »Skrivnostni nakup« – Mystery Shopping na enem mestu? In v knjižni obliki? Potem bo spodaj predstavljena modra knjižica ravno pravšnja za vas.

V tej žepni knjigi so na 80 straneh zbrane vse osnovne informacije o storitvi skrivnostnega nakupa, katere pridejo prav (bodočim) uporabnikom storitve ter vsem, ki jih to zanima.

Žepna knjiga je plod dela in izkušenj dveh avtoric, ena izmed njih je Veronica Boxberg Karlsson, ki je ustanoviteljica Evropskega združenja agencij za skrivnostni nakup (MSPA Europe) in lastnica švedskega podjetja za skrivnostni nakup Better Bussiness World Wide. Druga pa je Lina Thomasdotter Schölin, direktorica zgoraj imenovane agencije, z bogatimi izkušnjami v mednarodnih in globalnih projektih.

Namen te knjige je razbiti tabuje o skrivnostnem nakupu kot orodju za strašenje zaposlenih in ga predstaviti kot orodje za razkrivanju šibkih točk v vseh tistih panogah, kjer so prisotni stiki s strankami. Predvsem je to odlično orodje za odkrivanje priložnosti za izboljšave, katerih posledica je tudi boljša prodaja.

Razdeljena je na 34 kratkih poglavij, ki so zasnovana kot odgovori na vsa vprašanja bralcev, ki se zanimajo, oziroma začenjajo s skrivnostnimi nakupi: kaj je to “Mystery Shopping”, zakaj podjetja uporabljajo to storitev, kakšna je razlika med to storitvijo in tržnimi raziskavami, zakaj je storitev pomembna, kdo so skrivnostni kupci, kaj je potrebno storiti pred izvedbo raziskave, kaj po njej, kako se uporabljajo rezultati skrivnostnih nakupov,…

Knjižica vam bo prav zagotovo razbila vsakršni dvom, ki ga imate v zvezi s skrivnostnimi nakupi!

Naslov knjige: The employee’s guide to Mystery Shopping; A tool for developing the whole company
Jezik: Angleščina
Avtor: Veronica Boxberg Karlsson in Lina Thomasdotter Schölin
Št. strani: 80
ISBN: 978-91-978222-3-7
Cena izvoda: 16,00 EUR + 9,5% DDV
V ceno je vključena poštnina za dostavo po Sloveniji.
Način plačila: Pošljemo vam predračun in po prejetju plačila vam knjigo pošljemo s Pošto Slovenije.

Naročila sprejemamo na spodnjem obrazcu:

Naročilnica

* Obvezna polja

Pošiljamo samo na območje Slovenije.

Podatke, ki ste jih vpisali, bomo uporabili za predračun ter dostavo knjige in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Prosimo, da podate soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov v skladu z zgornjimi navedbami.