Ceedback™ – mnenje vaših strank že v nekaj sekundah

Ceedback logo
Izmerite zadovoljstvo vaših strank s CX aplikacijo za zaslone na dotik Ceedback™ in tako »just in time« pridobite takojšnje informacije o izkušnji nakupa ali obiska strank v vaših poslovalnicah ali info točkah.

Vprašalniki so prilagodljivi vašim potrebam, podajo pa vam takojšnjo informacijo o izkušnji strank. Tako ste vsak trenutek v stiku z vašimi strankami in s temi podatki za naslednjič poskrbite za bolj kakovostno doživetje nakupa z vašim osebjem in blagovno znamko.

Sistem Ceedback™ za merjenje CX je učinkovito orodje za podporo razvoju, ki temelji na povratni informaciji strank. Zbiranje rezultatov vam omogoča kakovostno bazo podatkov za načrtovanje in upoštevanje standardov zadovoljstva strank in kvalitativne raziskave v povezavi z Mystery Shoppingom.

Za več informacij kako uporabiti in implementirati Ceedback v vašem podjetju nam pišite na info@skrivnostninakup.si ali nas pokličite na 041 537-118.

Skrivnostni nakup d.o.o. je ekskluzivni zastopnik za sistem Ceedback™ za Slovenijo, merjenje zadovoljstva strank preko terminalov.