O podjetju Skrivnostni nakup

Poslanstvo podjetja Skrivnostni nakup d.o.o.

 • podjetjem povečujemo prodajo in dobiček zaradi večjega zadovoljstva strank,
 • zaposlenim izboljšujemo pogoje dela, zvišujemo njihovo vrednost v podjetju (stimulacije, nagrade, pohvale,…),
 • kupcem povečujemo njihovo zadovoljstvo na prodajnih mestih, ker srečajo prijaznejše in bolj strokovno podkovane zaposlene,
 • skrivnostnim kupcem omogočamo honorarni zaslužek in pridobitev novih izkušenj in znanj.

Vizija podjetja Skrivnostni nakup d.o.o.

 • povišati kvaliteto storitve na prodajnih mestih v Sloveniji,
 • podjetjem in širši slovenski javnosti približati storitev skrivnostni nakup in poučiti o pravilni uporabi rezultatov,
 • podjetjem pomagati poiskati njihove »zvezde« med prodajnim osebjem in jih spodbuditi k njihovemu nagrajevanju, s tem pa dvigniti vrednost in ugled poklica prodajalca.

Dejstva o podjetju Skrivnostni nakup d.o.o.

 1. Smo prva in največja specializirana Mystery Shopping agencija v Sloveniji.
 2. Delujemo od leta 2004, zato imamo veliko praktičnih izkušenj s profesionalno izvedbo raziskave.
 3. Več kot 400 usposobljenih skrivnostnih kupcev po celi Sloveniji, ki so stalni, zanesljivi sodelavci.
 4. Smo edina agencija, ki bodočim skrivnostnim kupcem nudi brezplačno osebno usposabljanje na področju prodajnih postopkov. Zato naši skrivnostni kupci razumejo pravilni potek prodajnega postopka na terenu.
 5. Uporabljamo on-line informacijski sistem, kjer si naročniki lahko ogledate rezultate že po 48 urah po obiskih vaših poslovalnic.
 6. Kot uporabnike raziskave skrivnostni nakup vas poučimo o pravilni uporabi dobljenih rezultatov in kako motivirati zaposlene za izboljšave. Prav tako vas seznanimo o dobri pripravi pred pričetkom izvedbe raziskave v vašem podjetju.
 7. Pokrivamo področja bivše Jugoslavije in tudi širše. S pomočjo naših partnerjev iz tujine lahko pridobite in spremljate podatke ter analizirate rezultate vaših poslovalnic ali konkurence v tujini.
 8. Smo edina specializirana MS agencija v Sloveniji, ki je od 2005 članica MSPA – Svetovno združenje agencij za Mystery Shopping in ne le, da sledimo njihovim smernicam, temveč kot člani prejemamo informacije in dobre prakse iz tujine ter jih delimo z vami. Namreč, to raziskovalno metodo v Evropi prakticirajo že več kot 30 let, v ZDA pa več kot 60 let. Več o MSPA si lahko ogledate »TUKAJ«.
 9. Organiziramo konference na temo Mystery Shoppinga – dogodek enkrat letno. Do sedaj smo izvedli že štiri konference z namenom seznanjanja javnosti in podjetij o pravilni uporabi raziskave skrivnostni nakup. Vsako leto je konferenco obiskalo več kot 100 udeležencev, predvsem iz vrst direktorjev, direktorjev prodaje in marketinga ter kadrovskih služb. Več o dogodkih si lahko ogledate »TUKAJ«.
 10. Redno pišemo članke na temo skrivnostnih nakupov, prodaje, motivacije v Časniku Finance in revijah Podjetnik, Profesionalna prodaja, Uspešna prodaja, …. Več o naših člankih, si lahko preberete »TUKAJ«

Zaposlitev

Trenutno ni prostih delovnih mest za redno zaposlitev.

Za honorarno delo skrivnostnega kupca pa se lahko prijavite »TUKAJ«