Dogodki in projekti

Stran 1 od 3

Rezervirajte si datum za udeležbo na 7. konferenci Mystery shopping dan, sreda 21. marca 2018 v Ljubljani v Radisson Blue hotelu. Toplo vabljeni.

Konferenca je namenjena:
– direktorjem in vodilnemu kadru, vodjem prodaje, vodjem marketinga, vodjem kadrovskih služb, vodjem oddelkov za kakovost.
Kotizacija:
• 170,00 EUR + 22% DDV / udeleženca
Kotizacija za naše naročnike:
• ena kotizacija za dva udeleženca iz istega podjetja: 170,00 EUR + 22% DDV (85,00 EUR / udeleženca + DDV)
Prijave in odjave
Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev je omejeno, zato si zagotovite svoje mesto in se prijavite še danes. E-prijavnica je v nadaljevanju.

Več

Usposabljanje skrivnostnih kupcev - skrivnosrni nakup september 2017

Konec septembra smo v svoje vrste zopet povabili nove zunanje sodelavce, ki jih izbiramo dvakrat na leto, enkrat v začetku leta in nato v jeseni, ko izvedeno še drugi del letnega rekrutiranja novih skrivnostnih kupcev.
Več

MSPA Europe Beograd-2017

Kakor vsako leto spomladi je tudi letos naša krovno združenje agencij za skrivnostni nakup MSPA organizirala konferenco, ki ponavadi poteka v enem od evropskih večjih mest. Letos je ta čas pripadala bivši prestolnici Jugoslavije, to je Beogradu, kamor je na odšla tudi naša ekipa. Seveda smo si poleg izpopolnjevanja v naši stroki, dopolnili tudi zemljepisno znanje in znanje iz kulinarike. 🙂

Več

raziskava-guest-2017

V obdobju od 24. februarja do 4. aprila 2017 je hrvaška agencija za skrivnostni nakup Heraklea v sodelovanju z lokalnimi Mystery Shopping agencijami (v Sloveniji z agencijo Skrivnostni nakup d.o.o.) izvedla že deveto regijsko raziskavo Mystery Shopping, ki je tudi tokrat merila osnovne elemente kakovosti storitev, s ciljem poiskati najboljše izvajalce teh storitev v celotni regiji.

Več

Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine je organizirala motivacijsko predavanje na temo “Ali zares veste, kako vas doživlja vaš kupec?“, ki ga je vodila Natalia Ugren, direktorica podjetja Skrivnostni nakup d.o.o.

Več

konferenca skrivnostnih kupcev

Zadnjo soboto v januarju je bil v Ljubljani zopet prav poseben dogodek. Naše podjetje je namreč tudi v tem letu organiziralo, letošnjo 4. konferenco za svoje zunanje sodelavce-skrivnostne kupce. Kupci so se jo udeležili v zelo lepem številu, kar je tudi eden od pokazateljev zares odličnega medsebojnega sodelovanja.

Več

dunaj-izobrazevanje-2016

V začetku oktobra se je naše podjetje udeležilo izobraževanje, ki ga vsako leto v kakšnem od večjih evropskih mest organizira MSPA Europe, naša krovna zveza, katere člani smo že 10 let in od katere se vedno kaj novega naučimo. Izobraževanja smo se udeležili kot edina agencija za skrivnostne nakupe iz Slovenije.

Več

raziskava-gostinska-storitev-skrivnostni-nakup-2016-fimg

Namen raziskave, ki smo jo izvedli v poletnih mesecih, je bil preveriti vsesplošno slovensko kvaliteto storitev v gostinskih lokalih v 5 slovenskih regijah.

Pri podjetju Skrivnostni nakup smo v poletnih mesecih, od junija do avgusta 2016 izvedli raziskavo med gostinci, kjer smo v 75 gostinskih lokalih po Sloveniji (25 lokalov na mesec) preverili kvaliteto njihovih storitev pri naročilu kave. Skrivnostni gostje so obiskali tisti lokal, v katerem so bili prvič – tako so izmerili tudi svojo prvo izkušnjo, ki so jo dobili z obiskom dotičnega lokala.

Več

raziskava guest 2016 - skrivnostni nakup

V obdobju od 15. do 30. junija 2016 je hrvaška agencija Heraklea v sodelovanju z lokalnimi Mystery Shopping agencijami (v Sloveniji z agencijo Skrivnostni nakup d.o.o.) izvedla že osmo regijsko raziskavo Mystery Shopping, o osnovnih elementih kakovosti storitev, s ciljem poiskati najboljše izvajalce storitev v celotni regiji.

Več

V sredo, 9. marca 2016 je v ljubljanskem hotelu Radisson Blu Plaza potekala 6. konferenca Mystery Shopping dan.

Namenjena je bila našim obstoječim in bodočim strankam, oziroma vsem, ki jih zanima storitev »Skrivnostni nakup«. Konferenco smo letos zapeljali na malo drugačno, mednarodno pot in ji nadeli ime »Kvaliteta storitev v maloprodaji«. Pri organizaciji smo združili moči s hrvaškimi kolegi iz agencije Heraklea in udeležencem v dveh dneh, v dveh različnih državah, predstavili še več dobrih praks iz področja skrivnostnih nakupov.

Več

Stran 1 od 3